Konzolni stolovi od mermera, granita i kvarca

Konzolni stolovi

Konzolni sto  je veoma svestran i funkcionalan komad nameštaja. Može se postaviti u bilo koju prostoriju sa beskrajnom prilagodljivošću. Možete ga koristiti da popunite prazan prostor ili da naglasite svoj dekor. Prava konzola na pravom mestu može napraviti razliku. Kod nas možete poručiti konzolni sto baš po Vašim dimenzijama. Ako vam je teško da izaberete pravu konzolu, evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da odaberete. Prvo, morate da odlučite gde želite da koristite svoj konzolni sto? U dnevnoj sobi ili ulazu ili iza sofe? Ovo vam pomaže da suzite veličinu stola.

Konzolni stolovi od mermera, granita i kvarca

Najlakši način da stvorite trenutak luksuza u svom domu je sa mermernim konzolnim stolom. Ovaj svestrani komad nameštaja može biti elegantan, oštar ili topao i prijatan u zavisnosti od toga kako ga stilizujete i pruža vam mesto da izložite svoje omiljene komade. 

Mermer je godinama bio jedan od najtoplijih materijala i trendova u dizajnu enterijera. Klasičan je, elegantan i podići će svaki dom bez obzira na stil.

Prednosti konzolnih stolova po meri:

✓ SVESTRANA VIŠENAMENA: Koristi se kao konzolni sto, sto za sofu TV stalak ili polica za odlaganje. pogodan za spavaću sobu, dnevni boravak ili ulaz.

✓ MATERIJALI: Visokokvalitetna metalna konstrukcija u plastifikaciji po želji ili izrada postolja od poliranog inox-a. Mermergranit i kvarc vrhunskog kvaliteta.

✓  Dimenzije: Neograničen izbor dimenzija. Sve konzolne stolove radimo prema Vašim merama i specifikacijama.

✓  Mogućnost izbora oblika i tipa konstrukcije.

✓ MULTI-FUNKCIONALNA KONZOLA: Akcentni sto za prikaz ukrasnih predmeta, slika, knjiga, ključeva ili korišćenje za postavljanje pića i predjela.

✓  Konzolni sto može pomerati u različite položaje kada je potrebno. Može se čak koristiti u kupatilu kao dodatna površina za držanje toaletnih potrepština i šminke na dohvat ruke

KONTAKT:

Ilić Stefan
+381 64 64 36 398

Za ponudu pozovite nas ili pošaljite upit. 

E-mailinfo@mermerigraniti.rs