Klub i trpezarijski stolovi od mermera, granita i kvarca.

UREĐENJE I IZRADA VISOKOKVALITETNOG NAMEŠTAJA U ENTERIJERU OD KAMENA I MOGUĆNOST DOSTAVE U CELOJ SRBIJI (BEOGRAD, NOVI SAD, ŠABAC ITD…)

 

STOLOVE RADIMO PO MERI. MOGUĆNOST IZBORA DIMENZIJE, DEZENA KAMENA KAO I OBLIKA STOLOVA. POSTOLJA RADIMO OD METALNE KONSTRUKCIJE PLASTIFICIRANE ILI OD INOX-A.

MERMERNI I GRANITNI STOLOVI

Postoje vekovima, uglavnom su bili rezervisani za kraljeve, kraljice, careve i faraone prošlosti; oni se sada mogu naći duž svake ulice koja zauzima najbolje mesto u restoranima, kafićima i barovima i za to postoji dobar razlog.

MERMERNI STOLOVI

Može izgledati skupo, ali je relativno pristupačan u poređenju s drugim prirodnim kamenom i tokom njegovog veka trajanja. Mermer se koristi već duže vreme, tako da su njegova svojstva u potpunosti shvaćena, i dugo traje, što znači da neće biti potrebe za čestim menjanjem stolova.

Izbor pravog stočića za Vašu dnevnu sobu može učiniti pravo remek delo. Njegov položaj u centru Vaše sobe privući će pažnju na to. Tako da ćete želeti da to bude zapanjujuća i stilska izjava. Ali ne želite da vam ukrade svu pažnju u sobi. Trebalo bi da se stopi sa postojećim dizajnom i da ne ometa ili odvlači pažnju od ostalih detalja u sobi.

Mermer je idealan za upotrebe tipa: stolovi u restoranima, barovima, hotelima, kafićima, privatne kuće i stanovi, kako u enterijeru tako i eksterijeru.

MODERNI KLUB STOLOVI

Moderni klub stolovi od mermera i granita podrazumevaju korišćenje ekskluzivnih materijala u dnevnoj sobi tipa mermer i inox kao i maksimalnu iskorišćenost Vašeg prostora, stolove radimo po meri.

Klub sto je nesumnjivo klasičan deo nameštaja koji može da napravi ili pokvari dizajn sobe. Moderni stočići mogu stvoriti dodatni prostor za odlaganje. Klub stočić pomaže kao poćni prostor za sedenje u dnevnoj sobi i funkcioniše kao mesto za odlaganje pića ili grickalica. Takođe pruža površinu za prikaz omiljenih knjiga ili ukrasnih predmeta.

TRPEZARIJSKE STOLOVE OD MERMERA, GRANITA I KVARCA RADIMO PO MERI, TAKO DA SE MOŽE SAVRŠENO UKLOPITI U BILO KOJI PROSTOR.

 

TRPEZARIJSKI STO 

Predstavlja poseban deo nameštaja gde se cela porodica okuplja i  jedan je od glavnih predmeta i kao takav vrši centralno mesto u kući. Korišćenjem prirodnog kamena dobijate rustičan ili moderan sto zavisno od postolja.

Tražite načine da poboljšate dizajn trpezarije? Možda je mermer prava stvar za Vas. Dizajn mermera jedan je od glavnih dizajnerskih trendova, a mermerni trpezarijski stolovi postali su neophodni u impozantnoj trpezariji.

Bilo da tražite trpezarijski sto za dvoje ili veliki okrugli trpezarijski sto za svoju porodicu, možemo Vam pomoći. Ovaj dragi kamen može se kombinovati sa skoro svim stvarima. Bilo koji materijal izgleda izuzetno stilski sa ovim modernim trpezarijskim stolovima i to je sigurno završna obrada koja poravnava celokupan dizajn trpezarije.

  • Blanco Carrara, Botticino, Verde Guatemala i Emperador Dark samo su neke od opcija vrsta mermera. Mermeni stolovi se mogu naći u različitim oblicima i dimenzijama i sa različitim opcijama ivica, uključujući moderan profil ravnih ivica, polurund, blago zaobljenu ivicu i sl.
  • Najpopularniji oblici su okrugli i kockasti. Dostupni su u više različitih dimenzija kako bi odgovarali potrebama Vašeg mesta, dodaju nivo elegancije i imaju bezvremenski izgled.
  • Briga za vaš mermerni sto. Da biste osigurali dugovečnost vaših mermernih stolova, važno je da se pravilno brinete o njima. Za svaki naš stočić koristimo specijalan zaštitni premaz od upijanja. Ipak jake obojene i kisele tečnosti poput crvenog vina ili sirćeta mogu se urezati i obeležiti površinu ako se ostave da dugo stoje. Potrebno je obrisati prosipanje što je pre moguće kako biste sprečili oštećenje. Izbegavajte povlačenje, struganje i sečenje oštrim predmetima. Za takve potrebe izaberiti prirodni granit ili kvarc.

 

Potrebno vreme za izradu stolova po meri je od 15 do 20 dana.

Leave a Reply