Klub i trpezarijski stolovi od mermera, granita i kvarca.

Mermerni stolovi

Mermerni klub stolovi mogu zaista uticati na Vaš prostor. Da li želite da dodate dodatni element udobnosti i luksuza? Ili medij za izlaganje Vaših suvenira i antikviteta? Ako jeste, mermerni stolovi su vaši verovatni odgovori!

Oni su dekorativni elementi koji neprimetno definišu Vaš stil dok ispunjavaju prostor nekim živim oblikom umetnosti i klase. Veoma vredni pažnje, jedan od upečatljivih materijala je mermer.

Bogata bujnost mermera i visok kvalitet čine ga jednim od najcenjenijih materijala u industriji dizajna.

Vlasnici kuća i dizajneri širom sveta su veoma impresionirani karakteristikama ovog materijala i zahtevaju većinu njegovih specifikacija u vrhunskim stambenim i luksuznim ugostiteljskim projektima.

Klub stolovi od mermera

Uređenje i izrada visokokvalitetnog nameštaja u enterijeru oplemenjen mermerom ili kvarcom. Mermer je prirodni kamen što znači da je svaki komad jedinstven i to je jedan od mnogih razloga zašto svi volimo naše prirodno kamenje i mermer. 

Selektivno smo odabrali najfinije mermere sa najvećim kvalitetima. Svaki proizvod je napravljen sa stručnošću i puno pažnje i naši proizvodi su rezultat toga.

 Mogućnost izbora dimenzije.

 Dezena kamena – mermerkvarcgranit.

 Oblika ploče.

 Vrste i oblika postolja.

 Postolja radimo od metalne konstrukcije sa plastifikacijom ili od poliranog inox-a.

Klub stolovi od kvarca

Nisko održavanje, visoka izdržljivost i plemenit izgled, kvarcne ploče za klub stolove su atraktivna alternativa drugim kamenim materijalima.

Elegantan, sjajan i oponaša prirodni kamen, kvarc je jedna površina koja može biti spremna alternativa različitim namena klub stolova. Napravljen od jednog od najtvrđih materijala koji se nalazi na zemlji, kvarc je izdržljiv, ima malo održavanja i ima veliki izbor boja.

Ono što ga razlikuje od prirodnog kamena je to što je ova radna ploča projektovana u fabrici od prirdonog mlevenog kvarca.

Materijal TechniStone sastoji se od visokokvalitetnih prirodnih sirovina (kvarca i granita) i male količine pigmenata u boji. Sve je spojeno, visokokvalitetnom poliesterskom smolom i obrađeno u visoko izdržljive ploče. 

Ove ploče za stolove su otporne na ogrebotine i mrlje, neporozne i nemaju rok trajanja.

Trpezarijski stolovi od mermera, granita i kvarca

Predstavlja poseban deo nameštaja gde se cela porodica okuplja i  jedan je od glavnih predmeta i kao takav vrši centralno mesto u kući. Korišćenjem prirodnog kamena dobijate rustičan ili moderan sto zavisno od postolja.

Tražite načine da poboljšate dizajn trpezarije? Možda je mermer prava stvar za Vas. Dizajn mermera jedan je od glavnih dizajnerskih trendova, a mermerni trpezarijski stolovi postali su neophodni u impozantnoj trpezariji.

Bilo da tražite trpezarijski sto za dvoje ili veliki okrugli trpezarijski sto za svoju porodicu, možemo Vam pomoći.

Ovaj dragi kamen može se kombinovati sa skoro svim stvarima. Bilo koji materijal izgleda izuzetno stilski sa ovim modernim trpezarijskim stolovima i to je sigurno završna obrada koja poravnava celokupan dizajn trpezarije.

Trpezarijski stolovi od kvarca

Kada su u pitanju trpezarije, trpezarijski sto je mesto gde se svi okupljaju da bi se okupili za obrok. Zbog toga ima veliki uticaj na stil i funkciju sobe.

Tradicionalno, većina trpezarijskih stolova je napravljena od drveta, i iako drvo ima mnogo pozitivnih atributa, nije uvek najbolji izbor. Ako se mnogo zabavljate, drveni sto može biti teško održavati.

Ako imate malu decu, možda ćete morati da brinete o prosipanju, ogrebotinama i mrljama. A ako imate savremeniji dom, drveni sto možda neće biti najbolji za ostatak Vašeg dekora.

Zato kvarc može biti odlična alternativa. Korišćenje kvarca kao stola može rešiti sve ove probleme i stvoriti prelepu, zapanjujuću žarišnu tačku u prostoriji, izdvajajući vašu trpezariju od ostalih.

Naša preporuka za trpezarijski sto je definitivno kvarc.

Moderni klub stolovi

Moderni klub stolovi od mermera i kvarca podrazumevaju korišćenje ekskluzivnih materijala u dnevnoj sobi tipa mermer i inox kao i maksimalnu iskorišćenost Vašeg prostora, stolove radimo po meri.

Klub sto je nesumnjivo klasičan deo nameštaja koji može da napravi ili pokvari dizajn sobe. Moderni stočići mogu stvoriti dodatni prostor za odlaganje.

Klub stočić pomaže kao poćni prostor za sedenje u dnevnoj sobi i funkcioniše kao mesto za odlaganje pića ili grickalica. Takođe pruža površinu za prikaz omiljenih knjiga ili ukrasnih predmeta.

Konzolni stolovi od mermera, granita i kvarca

Najlakši način da stvorite trenutak luksuza u svom domu je sa mermernim konzolnim stolom. Ovaj svestrani komad nameštaja može biti elegantan, oštar ili topao i prijatan u zavisnosti od toga kako ga stilizujete i pruža vam mesto da izložite svoje omiljene komade. 

Prednosti konzolnih stolova po meri
:

– Svestrana višenamena: Koristi se kao konzolni sto, sto za sofu, TV stalak ili polica za odlaganje. Pogodan za spavaću sobu, dnevni boravak ili ulaz.

– Materijali: Visokokvalitetna metalna konstrukcija u plastifikaciji po želji ili izrada postolja od poliranog inox-a. Ploče od 
mermeragranita i kvarca.

– Dimenzije: Neograničen izbor dimenzija. Sve konzolne stolove radimo po Vašim merama i specifikacijama.

– Mogućnost izbora oblika i tipa konstrukcije.

– Multi-funkcionalna konzola: Akcentni sto za prikaz ukrasnih predmeta, slika, knjiga, ključeva ili korišćenje za postavljanje pića i predjela.

– Konzolni sto može se pomerati u različite položaje kada je potrebno. Može se čak koristiti u kupatilu kao dodatna površina za držanje toaletnih potrepština i šminke na dohvat ruke.

KONTAKT:

Ilić Stefan
+381 64 64 36 398

Za ponudu pozovite nas ili pošaljite upit. 

E-mailinfo@mermerigraniti.rs