Ekskluzivni klub i trpezarijski stolovi od prirodnog mermera, granita i kvarca.

Mermerni stolovi

U koliko želite da dodate dodatni element udobnosti i luksuza Ili medij za izlaganje suvenira i antikviteta, mermerni stolovi po meri predstavljaju unikatno i sofisticirano rešenje.

 

Dekorativni elemenat koji neprimetno definiše stil, dok ispunjava prostor nekim živim oblikom umetnosti i klase. Veoma vredan pažnje,  jedan od upečatljivih materijala na svetu je prirodni mermer.


Vlasnici kuća i dizajneri širom sveta su veoma impresionirani karakteristikama ovog materijala i zahtevaju većinu njegovih specifikacija u vrhunskim stambenim i luksuznim ugostiteljskim projektima.

Klub stolovi od mermera

Uređenje i izrada visokokvalitetnog nameštaja u enterijeru oplemenjen mermerom ili kvarcom, zahteva dosta iskustva u izradi komadnog nameštaja po meri.

Mermer je prirodni kamen. Svaki komad jedinstven, to je jedan od mnogih razloga zašto svi volimo naš mermer.

 

Svaki proizvod je napravljen sa stručnošću i puno pažnje i naši proizvodi su rezultat toga. 

 

Nudimo Vam:

 

▪ Izradu po meri.

 Odabir vrste i oblika postolja.

 Izbor vrste kamena: Mermer, granit, kvarc, onyx.

 Oblika ploče.

 Postolja radimo po meri. Materijale koje koristimo su: Metalna konstrukcija sa plastifikacijom ili polirani inox.

Klub stolovi od kvarca

Nisko održavanje, visoka izdržljivost i plemenit izgled, kvarcne ploče za klub stolove su atraktivna alternativa drugim kamenim materijalima.

 

Elegantan, sjajan i oponaša prirodni kamen, kvarc je jedna površina koja može biti spremna alternativa različitim namena klub stolova. 

 

Materijal TechniStone napravljan je od jednog od najtvrđih materijala koji se nalaze na zemlji kvarca. Ploče se sastoje od visokokvalitetnih prirodnih sirovina (kvarca i granita) i male količine pigmenata u boji. 

 

Kvarcni stolovi su otporni na ogrebotine i mrlje, neporozne i nemaju rok trajanja.

Trpezarijski stolovi od mermera, granita i kvarca

Korišćenjem prirodnog kamena dobijate rustičan ili moderan sto zavisno od postolja.

 

Dizajn mermera jedan je od glavnih dizajnerskih trendova, a mermerni trpezarijski stolovi postali su neophodni u impozantnoj trpezariji.

 

Bilo da tražite trpezarijski sto za dvoje ili veliki okrugli trpezarijski sto za svoju porodicu, možemo Vam pomoći.

 

Ovaj dragi kamen može se kombinovati sa skoro svim stvarima. Bilo koji materijal izgleda izuzetno stilski sa ovim modernim trpezarijskim stolovima i to je sigurno završna obrada koja poravnava celokupan dizajn trpezarije

Trpezarijski stolovi od kvarca

Kada su u pitanju trpezarije, trpezarijski sto je mesto gde se svi okupljaju da bi se okupili za druženje i obrok. Zbog toga ima veliki uticaj na sam doživljaj prostorije kao na sam stil sobe.

Tradicionalno, većina trpezarijskih stolova je napravljana od drveta i ako drvo ima mnogo pozitivnih atributa, nije uvek najbolji izbor. Ako se mnogo koristi, drveni sto može biti težak za održavanje.

Ako imate malu decu, možda ćete morati da brinete o prosipanju, ogrebotinama i mrljama. U koliko imate savremniji dom, drveni sto možda neće najbolji za ostatak dekora.

Trpezarijski stolovi po meri od kvarca mogu biti sofistirano rešenje. 
Korišćenje kvarca umesto ostalih materijala može rešiti dosta problema i stvoriti prelepu zapanjujuću žarišnu tačku u prostoriji, izdvajajući Vašu trpezariju od ostalih.

Naša preporuka za trpezarijski sto je definitivno je kvarc.

Moderni klub stolovi

Moderni klub stolovi od mermera i kvarca podrazumevaju korišćenje ekskluzivnih materijala u dnevnoj sobi tipa mermer i inox kao i maksimalnu iskorišćenost Vašeg prostora, stolove radimo po meri.

 

Klub sto je nesumnjivo klasičan deo nameštaja koji može da napravi ili pokvari dizajn sobe. Moderni stočići mogu stvoriti dodatni prostor za odlaganje.

 

Klub stočić pomaže kao poćni prostor za sedenje u dnevnoj sobi i funkcioniše kao mesto za odlaganje pića ili grickalica. Takođe pruža površinu za prikaz omiljenih knjiga ili ukrasnih predmeta.

Konzolni stolovi od mermera, granita i kvarca

Najlakši način da stvorite trenutak luksuza u svom domu je sa mermernim konzolnim stolom. Svestrani komad nameštaja. 

Prednosti konzolnih stolova po meri:

▪ Svestrana višenamena: Koristi se kao konzolni sto, sto za sofu, TV stalak ili polica za odlaganje. Pogodan za spavaću sobu, dnevni boravak ili ulaz.

Materijali: Visokokvalitetna metalna konstrukcija u plastifikaciji po želji ili izrada postolja od poliranog inox-a. Ploče od mermeragranita i kvarca.

Dimenzije: Neograničen izbor dimenzija. Sve konzolne stolove radimo po Vašim merama i specifikacijama.

Mogućnost izbora oblika i tipa konstrukcije.

Konzolni sto može se pomerati u različite položaje kada je potrebno. Može se čak koristiti u kupatilu kao dodatna površina za držanje toaletnih potrepština i šminke na dohvat ruke.

KONTAKT:

Ilić Stefan
+381 64 64 36 398

Za ponudu pozovite nas ili pošaljite upit. 

E-mailinfo@mermerigraniti.rs