Mermerne, granitne i kvarcne ploče cena i prerada

Mermer je najpopularni prirodni kamen na tražištu. Takođe vršimo usluge uvoza, prerade, montaže i obrade  kamena –Mermergranitkvarctravertin I onyx.

Mermerne ploče – Sečenje, obrada i montaža eksluzivnog kamena.


Mermer koristimo za oblaganje podova i zidova, stepenica, terasa, kupatilskih ploča, kamina kao i za izradu stolova i nameštaja od mermera po meri. Svojom lepotom i prirodnim šarama pokriva bukvalno sve greške koje su nastale pri gruboj izgradnji prostora. Ugradnjom mermerne ploce oplemenice te svaki prostor.

Mermerne ploče cena

 

Nudimo Vam najbolji odnos cene i kvaliteta. Cena se često može osetiti kao prepreka u poboljšanju kuće. Imamo niz mogućnosti, a kao i kod bilo kojeg proizvoda često se mogu sklopiti posebne ponude za one koji su u budžetu. Ako imate problema sa odlukom, ne oklevajte da pozovete ili dođete, dobro poznajemo našu ponudu  i pomoći ćemo Vam da pronađete opcije koje će Vam odgovarati.

Svaki komad mermerne ploče za koju se odlučite je jedinstven i unikatan nameštaj po meri i zbog toga nemamo šablonsku cenu po kvadratu. Iz tog razloga najbolje da nas kontaktirate putem telefona (+381 64 64 36 398) ili e-mail (info@mermerigraniti.rs) potrudićemo se da napravimo više opcija, mogućnosti kao i najbolju ponudu za Vas.
*Za ponudu su nam potrebne dimnezije, dezen odnosno boja koju zelite,  kao i u koliko ide nasa montaza gde se nalazi objekat i na kojem spratu u koliko je u pitanju stambena zgrada.*

MERMERNE PLOČE ZA KUHINJU

 

Vrhunski dragulj bilo koje kuhinje su radne površine.
Cenjen svojom lepotom i elegantnim finišom, mermer unosi veličinu svakom prostoru. Iako nije tvrd kao granit, mermer je i dalje neverovatno izdržljiv kamen sa prelepim prirodnim šarama koji upotpunjuju širok spektar unutrašnjosti.
Materijali koje preporučujemo za kuhinje:
Granit  – Kvarc –  Mermer (samo određeni mermeri)

MERMERNI STOLOVI

Trpezarijske i klub stolove radimo od mermera, granita i kvarca po Vašoj meri, tako da se može savršeno uklopiti u bilo koji prostor.
Materijal neokaljanog luksuza, mermer je savršen za ukrašavanje. Uparite mermer sa mnoštvom luksuznih tekstura kako biste stvorili izgled glamura istovremeno dodajući ugodan element vašoj šemi.

Izradu vrišimo kompletno po meri nemamo serijsku proizvodnju. Unikatne stolove od mermera radimo od najkvalitetnijih uglavnom prirodnih materijala.

GRANITNE I KVARCNE PLOČE ZA KUHINJU CENA

U koliko tražite najbolji povrat investicije, ovo je najbolji izbor, jer vašem domu daje trajnu vrednost. Kamen je vanvremenski dodajući dugoročnu vrednost i lepotu Vašeg prostora. Najčešće se koristi ravna obrada ivica ona podrazumeva obaranje gornje i donje ivice po nekoliko milimetara kao poliranje ivice kanta najkvalitetnijim brusevima za obradu kamena.

KUHINJE OD KVARCA

Kuhinjske radne ploče od kvarca mogu da izdrže ulje, razno povće, vino, kafu, razne sokove i mnoge druge životne namirnice koje se mogu koristiti u kuhinji. Osim toga, kvarc je najbolji higijenski materijal na tržištu. Veoma lako se briše I održava. Nudimo sečenje po meri, obradu, vađenje kompletnih potrebnih otvora kao i mogućnost naše profesionalne montaže na licu mesta.

ŠANK OD KAMENA (KUHINJE SA ŠANKOM OD MERMERA,GRANITA I KVARCA)

 

Kuhinjski šank je praktičan deo i pritom podiže estetski doživljaj Vašeg doma.

Vršimo izradu vrhunskih šankova i pultova od mermera, granita i kvarca bilo da se radi o poslovnom prostoru ili Vašem domu.

U ponudi imamo veliki izbor materijala od kvarca, mermera i granita. Dizajn šanka odnosno pulta radimo isključivo po meri koji klijent ima na raspolaganju, bez obzira da li se radi o opremanju stana, restorana, kluba, kafića ili nekog poslovnog prostora.

Pomoć oko izbora kao i naš stručan savet oko optimalnih dimenzija za maksimalno iskorišćenje prostora.

MERMERNE, KVARCNE I GRANITNE STEPENICE (STEPENICE OD GRANITA, KVARCA I MERMERA)

Maksimalno iskorišćenje Vašeg prostora može značiti nestandardni dizajn stepenica, a mi smo u dobroj poziciji da pomognemo u tome.
Svaka kamena ploča mora biti pojedinačno isečena i oblikovana, što znači da ćete dobiti stepenište tačno dizajnirano da odgovara Vašem domu. Iako se drugi materijali mogu naručiti  u već unapred odsečenim veličinama, mi možemo da stvorimo odgovarajuće stepenište.

MERMERNA KUPATILA

Sigurno ste i sami prilikom poseta hotela, restorana videli lepo uređen enterijer i bili oduševljeni i samim kupatilom. Svojom  lepotom i prirodnim šarama pokriva bukvalno sve greške koje su nastale pri gruboj izgradnji prostora. Oplemenite enterijer Vašeg kupatila plemenitim materijalima tipa (mermer,kvarc,granit) za luksuzan i unikatan izgled.

KUPATILA OD KVARCA I RADNE PLOČE

Kada birate tip materijala za Vašu radnu površinu u kupatilu, izgled je jednako važan kao i funkcionalnost. Radna površina od prirodnog kamena zadovoljava oba ova aspekta na najvišem nivou. Kamen ne zahteva previše pažnje i održavanja i izgleda softicirano u modernim kupatilima. Za ovu svrhu, granit, kvarc, mermer i travertin bi verovatno bili najbolji izbor, jer imaju luksuzan izgled, dok, u isto vreme, su jako izdržljivi.
Kvarc je  zahvaljujući svom kvalitetu I izgledu našao svoje mesto na tržištu. Njegova otpornost na hemikalije ga čini odličnim higijenskim materijalom pa je posebno pogodan za kuhinje I kupatila.

POZOVI NAS: STEFAN ILIĆ +381 64 64 36 398 

e-mail: info@mermerigraniti.rs

KONTAKT