Mermerne, granitne i kvarcne ploče cena i prerada

Mermer je najpopularni prirodni kamen na tražištu. Sa razlogom je je jedan od najlepših i najtraženih materijela na svetu za ulepšavanje enterijera. Vršimo usluge uvoza, prerade, montaže i obrade kamena. U ponudi imamo Mermer, Granit, Kvarc i Onyx.

Mermerne ploče - Sečenje, obrada i montaža kamena.

Mermer koristimo za oblaganje podova i zidova, stepenica, terasa, kupatilskih ploča(ne preporučujemo uvek), kamina kao i za izradu stolova i nameštaja od mermera po meri. Svojom lepotom i prirodnim šarama pokriva bukvalno sve greške koje su nastale pri gruboj izgradnji prostora. Ugradnjom mermerne ploce oplemenice te svaki prostor.

Mermerne ploče cena

Prilagođavamo se vašim potreba kao i samom budžetu, da bi ponudili za svaki projekat najbolji odnos cene i kvaliteta. Cena se često može osetiti kao prepreka u poboljšanju kuće. Imamo niz mogućnosti, a kao i kod bilo kojeg proizvoda često se mogu sklopiti posebne ponude za one koji su u budžetu. Ako imate problema sa odlukom, ne oklevajte da pozovete ili dođete, dobro poznajemo našu ponudu  i pomoći ćemo Vam da pronađete opcije koje će Vam odgovarati.

Svaki komad mermerne ploče za koju se odlučite je jedinstven i unikatan nameštaj po meri i zbog toga nemamo šablonsku cenu po kvadratu. Iz tog razloga najbolje da nas kontaktirate putem telefona (+381 64 64 36 398) ili e-mail (info@mermerigraniti.rs) potrudićemo se da napravimo više opcija, mogućnosti kao i najbolju ponudu za Vas.
*Za ponudu su nam potrebne dimenzije, dezen odnosno boja koju zelite,  kao i u koliko ide nasa montaza gde se nalazi objekat i na kojem spratu u koliko je u pitanju stambena zgrada.*

Mermerne ploče za kuhinju

Vrhunski dragulj bilo koje kuhinje su radne površine.

Cenjen svojom lepotom i elegantnim finišom, mermer unosi veličinu svakom prostoru. Iako nije tvrd kao granit ili kvarc mermer je i dalje kamen sa prelepim prirodnim šarama koji upotpunjuju širok spektar unutrašnjosti.
Materijali koje preporučujemo za kuhinje:
Kvarc – Granit (samo određeni mermeri)

U koliko tražite najbolji povrat investicije, ovo je najbolji izbor, jer vašem domu daje trajnu vrednost. Kamen je vanvremenski dodajući dugoročnu vrednost i lepotu Vašeg prostora. Najčešće se koristi ravna obrada ivica ona podrazumeva obaranje gornje i donje ivice po nekoliko milimetara kao poliranje ivice kanta najkvalitetnijim brusevima za obradu kamena.

Nudimo sečenje po meri, obradu, vađenje kompletnih potrebnih otvora kao i mogućnost naše profesionalne montaže na licu mesta.

Šank od kamena - Kuhinje sa šankom od mermera, granita i kvarca

Kuhinjski šank je praktičan deo i pritom podiže estetski doživljaj Vašeg doma.

Vršimo izradu vrhunskih šankova i pultova od mermera, granita i kvarca bilo da se radi o poslovnom prostoru ili Vašem domu.

U ponudi imamo veliki izbor materijala od kvarca, mermera i granita. Dizajn šanka odnosno pulta radimo isključivo po meri koji klijent ima na raspolaganju, bez obzira da li se radi o opremanju stana, restorana, kluba, kafića ili nekog poslovnog prostora.

Technistone kvarc je projektovani kamen. Technistone kvarcna ploča je napravljena kroz proizvodni proces u kojem je otprilike 93 procenta prirodnog kvarca kombinovano sa pigmentima i smolama. Iako ovaj materijal nije u potpunosti prirodni kamen, izgrađen je za život i ima beskrajne prednosti. Kuhinjski ostrvo ili sank od kvarca Technistone je estetski prijatan, otporan je na oštećenja od toplote i oštrih predmeta i može trajati decenijama.

Jedna od velikih prednosti odabira kvarcita za kuhinjsko ostrvo je to što dolazi u različitim teksturama i bojama. Osim toga, lako se održava. Pre nego što pogledamo najnovije trendove kuhinjskih ostrva.

Pomoć oko izbora kao i naš stručan savet oko optimalnih dimenzija za maksimalno iskorišćenje prostora.

Kupatilske ploče za lavabo od mermera, granita i kvarca.

Luksuz mermernih ploča u kupatilu očigledan je po njihovom sjaju koji odgovara njegovoj neverovatnoj izdržljivosti. Kupatilo je domaćin mnogim kozmetičkim proizvodima koji sadrže sastojke napravljene da poboljšaju naš atraktivan izgled, ali to često može zaprljati divnu radnu ploču u kupatilu.

Sigurno ste i sami prilikom poseta hotela, restorana videli lepo uređen enterijer i bili oduševljeni i samim kupatilom. Svojom  lepotom i prirodnim šarama pokriva bukvalno sve greške koje su nastale pri gruboj izgradnji prostora. Oplemenite enterijer Vašeg kupatila plemenitim materijalima tipa (mermer,kvarc,granit) za luksuzan i unikatan izgled.

Bele kvarcne ploče su na vrhu naše „must have“ liste! Kvarcne ploče su nude izgled i način života koji nismo mogli da uporedimo sa drugim površinama.

Kada birate tip materijala za Vašu radnu površinu u kupatilu, izgled je jednako važan kao i funkcionalnost. Radna površina od prirodnog kamena zadovoljava oba ova aspekta na najvišem nivou. Kamen ne zahteva previše pažnje i održavanja i izgleda softicirano u modernim kupatilima. Za ovu svrhu, granit, kvarc, mermer i travertin bi verovatno bili najbolji izbor, jer imaju luksuzan izgled, dok, u isto vreme, su jako izdržljivi.
Kvarc je  zahvaljujući svom kvalitetu I izgledu našao svoje mesto na tržištu. Njegova otpornost na hemikalije ga čini odličnim higijenskim materijalom pa je posebno pogodan za kuhinje I kupatila.

Pozovite nas, Stefan Ilić +381 64 64 36 398 

E-mail: info@mermerigraniti.rs

KONTAKT