Podprozorske klupice od mermera i granita po meri.

Imaju više nazive najčešći su: Okapnice, podprozorske daske, podprozorske klupice i soblanke.

Vrišimo izradu po meri od najkvalitetnijih prirodnih materijala mermera i granita mogu koristiti kako za spoljnu tako i za unturašnju upotrebu zahvaljujići njihovom sastavu koji podnosi razne klimatske promene.

Napomena: Upite za podprozorske klupice pošaljite pismenim putem na Viber, WhatsApp ili E-mail.
Sečenje po meri, i obradu ivica vršimo za bilo koju količinu. 

Naša montaža zavisi od same količine kao i udaljenosti.

Spoljne okapnice i klupice od mermera.

Budući da su prozorske klupice više od obične arhitektonske odlike, neophodan su deo prozora.

Prozorske klupnice na spoljnoj strani izloženi su prirodi i stoga moraju biti u stanju da podnesu ekstremne vremenske nepogode.

Glavni posao spoljnih prozorskih dasaka od mermera je zaštita zida od kišnice koja se spušta niz spoljni zid. Najbolje je opremiti ivicom za kapanje i odredjenim padom. Svrha toga je da se spreči prodor vode odnosno vlage u prostorije.

Granitne okapnice i klupice od prirodnog granita.

Granitne okapnice se rade od prirodnog granita, zahvaljujući svojoj čvrstoj strukturi može se korisiti bilo gde jer je otporan sve klimatske promene kao i tečnosti. Podprozorske daske od granita imaju presudan deo obloge prozora, pomaže u čuvanju hladnoće i zadržavanju toplote u prostorijama. 

Za ove namena izvlačimo okapne kanale sa donje strane klupice. Funkcija kanala je da se voda sliva niz kamen i da ne ide na fasadu. Da bi bilo funkcionalno pri ugradnji se radi blag pad.

Unutrašnje klupice - solbanke od mermera, granita, kvarca i kompozitnog mermera.

Kao pretežno dekorativna karakteristika, unutrašnji pragovi imaju estetsku prednost kretanja u stilovima. Odlično rade svoj posao za koji su namenjeni. 

Pored toga doprinose lepoti odnosno izgledu unutrašnjeg enterijera kuće.

Takođe su vrlo često izložene temperaturnim promenama s obzirom da su najčešće postavljene uz same radijatore koji klupicu zagrevaju, a s druge strane ih prozori hlade.

Iz navedenih razloga vrlo je važno da se prozorske klupice izrade od kvalitetnog materijala koji će imati dug radni vek.

Mermerne i granitne okapnice - poklopne ploče za terasu i ogradu.

Ugradnjom granitnih poklopnih ploča na terasi obezebeđujete svom domu dugotrajnu i bezbednu fukcionalnost i lepotu. U ponudi imamo više različitih dezena pritom obezbedujući Vam unikatan izgled i kvalitet koji traje generacijama. 

Pored svog dugog radnog veka mermerne klupice za terasu će zaštiti  terasu i doprineti luksuznom izgledu iste. Vršimo sečenje po meri, obradu, kao i mogućnost profesionalne montaže na licu mesta. 

Ugradnju i transport radimo po celoj Srbiji (po dogovoru) takođe postoji mogućnost samo sečenja i obrade ploča u koliko imate svog majstora ili sami montirate.

KONTAKT:

Ilić Stefan
+381 64 64 36 398

Za ponudu pozovite nas ili pošaljite upit. 

E-mailinfo@mermerigraniti.rs