Korišćenje mermera u luksuznom enterijeru

Mermer u luksuznom enterijeru.

 

Najjednostavniji način da dodate sofisticirani dodir, prateći trendove u savremenom životu, definitivno je izbor mermera na podovima, zidovima i detaljima nameštaja. Korišćen široko na sceni dizajna enterijera mermerni izgled je osnovni izbor.

Cenjen svojom lepotom i elegantnim finišom, mermer unosi veličinu svakom prostoru. Iako nije tvrd kao granit, mermer je i dalje neverovatno izdržljiv kamen sa prelepim prirodnim šarama koji upotpunjuju širok spektar unutrašnjosti.

Mermer može transformisati sobu, a ovo je posebno tačno ako ste kamenu posvetili ceo zid. Budite hrabri i odnesite prirodni materijal dalje od očiglednih mesta, kupatila i kuhinje, i uvedite ga u spavaće sobe, trpezariju, pa čak i dnevnu sobu. Lako pretvaranje bilo kojeg prostora u umetničko delo. Od minimalističkog do industrijskog enterijera, zid obložen mermerom se može koristiti da bi se dodao dodir glamura vašem domu.

Iako se na prvi pogled može činiti i neprijatno, kamen u kombinaciji sa pravilnim komadima čini odličan materijal za nameštaj. Ne bojte se uložiti u delikatan komad mermernog nameštaja. Može izdržati dosta habanja, a istovremeno izgleda vrhunski. Stolovi posebno dobro rade kada su napravljeni od mermera. Materijal neokaljanog luksuza, mermer je savršen za ukrašavanje. Uparite mermer sa mnoštvom luksuznih tekstura kako biste stvorili izgled glamura istovremeno dodajući ugodan element vašoj šemi. Metali su najbolji prijatelj mermera.

Drveno ostrvo u vašoj kuhinji zamenite mermernim da biste stvorili vizualni prelaz iz starog u novo. Dodajte eleganciju u svoj životni prostor pomoću mermernog stola za kafu – klub sto. Razmislite o korišćenju mermernih stolova kao nameštaja na otvorenom, jer su dovoljno izdržljivi da se ostave tokom olujnog vremena.

KONTAKT:

e-mail: info@mermerigraniti.rs
Telefon: 064/64-36-398