Stepenice od mermera, kvarca i granita

Unutrašnje mermerne stepenice i gazišta

Odgovaraju funkcionalnim potrebama, ali nesumnjivo su komad nameštaja koji se mora uklopiti u arhitektonski kontekst, prateći njegov stil i uzdišući ga. Iz tog razloga, najveća pažnja mora se posvetiti realizaciji stepeništa, što naše osoblje zna kako da uradi sa kompetentnošću i profesionalnošću, podržavajući kupca od početka do kraja dizajnerskog projekta. Mermer kao unikatan deo prirode čiji se svaki blok razlikuje, čini Vaš prostor jedinstvenim i pri tome funkcionalizam i trajnim.

Stepenice od kvarca i gazišta

Stepenice radimo od Technistone kvarca čiji smo direktni uvoznici. Kvarcno stepenište je odličan način da poboljšate karakter svog imanja, istovremeno stvarajući dom koji će Vaša porodica voleti da koristi. Sa širokim spektrom boja i stilova koji su dostupni, ponosni smo na to što smo mogli pronaći pravi dezen kvarca za bilo koji dom. Radost za korišćenje i čisto! Kvarc se lako čisti i održava. Kvarcno stepenište je vodootporno, lako se čisti i teško oštećuje.

MATERIJAL KOJI SE NAJČEŠĆE KORISTI ZA IZRADU JE MERMER, TAKOĐE JAKO POPULARNE VARIJENTE SU  GRANITKVARC I TRAVERTIN.

Mermerne stepenice se mogu videti u vilama i sjajnim kućama širom sveta. Zahvaljujući savremenom tehnološkom razvoju, ovaj luksuzni kamen postao je dostupan ,,običnim” porodicama.

STEPENIŠTE ČINI GAZIŠTE, ČELO I U ZAVISNOSTI OD VELIČINE I ODMARALIŠTE ODNOSNO PODEST.

Svaka kamena ploča mora biti pojedinačno isečena i oblikovana, što znači da ćete dobiti stepenište tačno dizajnirano da odgovara Vašem domu. Iako se drugi materijali mogu naručiti  u već unapred odsečenim veličinama, mi možemo da stvorimo odgovarajuće stepenište.
Ovo je idealno za nekretnine sa neobičnim razmerama, uključujući starije domove koji često imaju uske stepenice, ali Vam omogućava i da stvorite zaista jedinstveno stepenište sa izjavama.

 

Maksimalno iskorišćenje Vašeg prostora može značiti nestandardni dizajn stepenica, a mi smo u dobroj poziciji da pomognemo u tome. Radeći direktno sa našim kupcima ili povezujući se sa arhitektama ili unutrašnjim dizajnerskim timovima, stvaramo naručene mermerne stepenice koje zaslepljuju i oduševljavaju. Posedovanje imovine tokom godina može se osećati kao velika odgovornost.

KONTAKT:

Ilić Borivoj
+381 64 64 36 392

Za ponudu pozovite nas ili pošaljite upit. 

E-mailinfo@mermerigraniti.rs