Stepenice od mermera,granita i kvarca

Vršimo izradu svih stepeništa bilo unutrašnja ili spoljašnja.

Korišćenje mermera za stepenice

Znači izbor materijala sa unutrašnjom snagom, lepotom i sjajem koji može da poseduje samo kamen sa svojom istorijom: divna priča koja se otkriva svojim bojama i mnogim njenim šarama, pa čak i pojačava prolaskom vreme. Nudimo najdragocenije mermere i kamenje i transformišemo ih u mermerne stepenice Vaših snova za bilo koju vrstu dizajnerskog zahteva, koji se uvek karakteriše ukusom.

Unutrašnje mermerne stepenice

Odgovaraju funkcionalnim potrebama, ali nesumnjivo su komad nameštaja koji se mora uklopiti u arhitektonski kontekst, prateći njegov stil i uzdišući ga. Iz tog razloga, najveća pažnja mora se posvetiti realizaciji stepeništa, što naše osoblje zna kako da uradi sa kompetentnošću i profesionalnošću, podržavajući kupca od početka do kraja dizajnerskog projekta. Mermer kao unikatan deo prirode čiji se svaki blok razlikuje, čini Vaš prostor jedinstvenim i pri tome funkcionalizam i trajnim.

Mermerne stepenice se mogu videti u vilama i sjajnim kućama širom sveta. Zahvaljujući savremenom tehnološkom razvoju, ovaj luksuzni kamen postao je dostupan ,,običnim” porodicama.

STEPENIŠTE ČINI GAZIŠTE, ČELO I U ZAVISNOSTI OD VELIČINE I ODMARALIŠTE ODNOSNO PODEST.

Svaka kamena ploča mora biti pojedinačno isečena i oblikovana, što znači da ćete dobiti stepenište tačno dizajnirano da odgovara Vašem domu. Iako se drugi materijali mogu naručiti  u već unapred odsečenim veličinama, mi možemo da stvorimo odgovarajuće stepenište.
Ovo je idealno za nekretnine sa neobičnim razmerama, uključujući starije domove koji često imaju uske stepenice, ali Vam omogućava i da stvorite zaista jedinstveno stepenište sa izjavama.

MATERIJAL KOJI SE NAJČEŠĆE KORISTI ZA IZRADU JE MERMER, TAKOĐE JAKO POPULARNE VARIJENTE SU  GRANITKVARC I TRAVERTIN.

Maksimalno iskorišćenje Vašeg prostora može značiti nestandardni dizajn stepenica, a mi smo u dobroj poziciji da pomognemo u tome. Radeći direktno sa našim kupcima ili povezujući se sa arhitektama ili unutrašnjim dizajnerskim timovima, stvaramo naručene mermerne stepenice koje zaslepljuju i oduševljavaju. Posedovanje imovine tokom godina može se osećati kao velika odgovornost.

Mermerno stepenište je odličan način da poboljšate karakter svog imanja, istovremeno stvarajući dom koji će Vaša porodica voleti da koristi. Sa širokim spektrom boja i stilova koji su dostupni, ponosni smo na to što smo mogli pronaći pravi mermer za bilo koji dom. Radost za korišćenje – i čisto! Mermer ima reputaciju delikatnog kamena, ali je čvrst kao stena. Mermerno stepenište je vodootporno, lako se čisti i teško oštećuje.

KONTAKT:

Pozovi nas: +381 64 64 36 398

e-mail: info@mermerigraniti.rs

Leave a Reply