Sudopere i prateći program za kuhinju.

Sudopere - izaberite odgovarajući model koji odgovara Vašim potrebama.

Sprovedeno istraživanje Nemačke unije proizvođača kuhinjske tehnike pokazalo da se preko 60% vremena u kuhinji provodi  baš nad sudoperom. 

Priprema hrane, čišćenje i pranje voća i povrća i ostalih namirnica, kao i pranje posuđa su ključne aktivnosti u jednoj kuhinji. 

U današnje vreme sudopera nije više samo tehnički element, već i estetski. Sa porastom potražnje za dizajnerskim rešenjima, kao i željom da kuhinja bude otvorena, odnosno u zajedničkom prostoru sa drugim sobama, stvara se i želja za estetski lepom, dobro uklopljenom kuhinjom. Izgled sudopere igra veoma važnu ulogu, može imati jednu od ključnih stavki u izgledu kuhinje.

Izbor materijala.

Sudopere od Inox-a (rostfraj - nerđajući čelik)

Kuhinjske sudopere od nerđajućeg čelika su isplativ i popularan materijal za kuhinjske sudopere. Poznati po svojoj otpornosti na mrlje, rđu, pucanje, ljuštenje i lomljenje. 
Pored toga, sudopere od nerđajućeg čelika se lako čiste i održavaju, što ih čini popularnim izborom među vlasnicima kuća zbog svoje izdržljivosti, atraktivnog izgleda i lakoće čišćenja.

kvarc noble supreme white

Sudopere od SILGRANITA (Granitne sudopere)

Granitne sudopere od materijala Silgranit. One su tople i raznobojne. Kroz svoje boje donose perfektnu harmoniju u odnosu na radnu ploču i celo kuhinjsko okruženje.
Topla i hladna istovremeno. Glatka, ali ne previše. Taman toliko, da materijal bude rezistentan na ogrebotine i minimizuje prljavštinu.

Sudopere od keramike.

Prirodna mešavina gline i sirovina kao što su kvarc ili šamot, potpuno prekrivena mineralima, čini ovaj materijal tako popularnim. Kada se peče na visokim temperaturama, ova kombinacija materijala razvija neverovatna svojstva.

Način ugradnje sudopere.

Ugradna / usadna.

crno beli kvarc pearl delta

Podgradne.

kuhinjska ploca kvarc

Usadne sa ivicom veoma nisko, gotovo u ravni sa pločom.

Dubina sudopere.

Dubina korita sudopera se najčešće kreću u rasponu od 16 – 20cm. Ako pretežno koristite veliko posuđe, zgodnija će vam biti dublja sudopera jer ćete lakše baratati posuđem. 

Za kraj najvažnije - Dimenzije.

Najbitnije, potrebno je da izmerite (uzmete iz nacrta) širinu ormarića (podormarić – prostor ispod sudopere). Njegove najčešće mere su od 45cm60cm80cm, 90cm,  a neretko i 50cm.

Preko nas možete naručiti kompletan program Blanco program sudopera, slavina. 

Mi vršimo proveru lagera, nabavku, isporuku uz pravo na ostvarivanje pune garancije do 10 godina.

blanco sudopere