Zašto prirodni kamen ?

Prirodni kamen je pametna investicija za povećanje same vrednosti vašeg doma.

U sledećem tekstu možete pronaći neke od razloga zbog kojih prirodni kamen može poboljšati vrednost domova i preduzeća.

Ukoliko tražite najbolji povrat investicije, ovo je najbolji izbor, jer vašem domu daje trajnu vrednost. Za razliku od proizvedenih proizvoda kao što su keramičke pločice koje vremenom postaju zastarele, prirodni kamen je vanvremenski dodajući dugoročnu vrednost i lepotu vašem imanju.

Nero Marquina mermer materijali Mermeri i Graniti Ilić

Trajnost

Prirodni kamen će izdržati test vremena. Megalitski hramovi na Malti su izgrađeni između 3500 i 2500 godina pre nove ere. Analizom grupacije kamenja koja se koristila za izgradnju predpostavlja se da je starija odStounhendža i Egipatskih piramida.

Unikatan i lep stil

Postoje materijali koji jednostavno nikada ne izlaze iz stila, a jedan od njih je i prirodni kamen. Ako koristite ovaj prirodni materijal, vaša kuća neće izgledati kao svaka druga kuća na ulici. Svaka tabla kamena izvađena iz zemlje je jedinstvena. Kako se sadržaj minerala i cestica u planini razlikuje od mesta do mesta. Bogata raznolikost boja i tekstura kamenja ne može se umnožiti proizvedenim proizvodima. Postoji kameni proizvod za bilo koji stil, od tradicionalnog do savremenog izgleda zavisno od željenog efekta.

Energetska efikasnost

Termička inercija prirodnog kamena pomaže u održavanju temperatura u unutrašnjosti kuće, promovišući toplotni komfor i uštedu energije. Primenom podnog grejanja i ugradnjom meremera ili granita značajno možete zadržati toplotu vašeg prostora.

KONTAKT:

e-mail: info@mermerigraniti.rs
Telefon: 064/64-36-398